Καλαμαράκια με κόκκινο κάρι
Υλικά
- 1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες
- ½ κονσέρβα γάλα καρύδας (200 γρ.)
- 1 κ.γ. κάρι ή πιπέρι καγιέν
- 4 φύλλα δάφνης
- 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. σόγια σος
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
-
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Μόλις κάψει, ρίχνουμε τα καλαμαράκια, το κόκκινο κάρι, τη δάφνη, τη σόγια σος, αλάτι και το γάλα καρύδας.
-
Τα αφήνουμε για 10 λεπτά και κατόπιν κλείνουμε τη φωτιά.
- Ρίχνουμε την πιπεριά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.