Τηλέφωνo επικοινωνίας 22860 27043

Καλαμαράκια με κόκκινο κάρι

Καλαμαράκια με κόκκινο κάρι

Υλικά

  •       1 κιλό καλαμαράκια σε ροδέλες
  •       ½ κονσέρβα γάλα καρύδας (200 γρ.)
  •       1 κ.γ. κάρι ή πιπέρι καγιέν
  •       4 φύλλα δάφνης
  •       1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  •       2 κ.σ. σόγια σος
  •       4 κ.σ. ελαιόλαδο
  •       Αλάτι

 

      Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Μόλις κάψει, ρίχνουμε τα καλαμαράκια, το κόκκινο κάρι, τη δάφνη, τη σόγια σος, αλάτι και το γάλα καρύδας.

  • Τα αφήνουμε για 10 λεπτά και κατόπιν κλείνουμε τη φωτιά.

  • Ρίχνουμε την πιπεριά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.