Υλικά
500 γρ. καλαμάρι σε ροδέλες
1 μπρόκολο σε κομμάτια
1 πράσινο μήλο κομμένο σε κύβους
1 πράσο ψιλοκομμένο
2 καρότα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 κ.σ. σόγια σος
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο γουόκ το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καλαμάρι, αλάτι, πιπέρι, τη σόγια σος και ανακατεύουμε.
Μετά από περίπου 5 λεπτά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε συνεχώς για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
*Αντί για γουόκ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.