Τηλέφωνo επικοινωνίας 22860 27043

ΜΕΘΟΔΟΣ ACCENT
Δείτε τα ενημερωτικά φυλλάδια Accent: Accent Green & Accent Purple
Σύμφωνα με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΑΪΤΑΝΗ, πλαστικό χειρουργό, MD CCST, επιστημονικό συνεργάτη του νοσοκομείου “ΜΗΤΕΡΑ”, μέλος της ελληνικής εταιρίας πλαστικής χειρουργικής και μέλος της Διεθνούς Ένωσης 

Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, τα όπλα που διαθέτει η αισθητική ιατρική, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα “ψωμάκια” και την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια μας, έχουν το όνομα ACCENT ΚΑΙ LPG! ACCENT (αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες) Το σύστημα ACCENT βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσι κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς καθώς και να επιτευχθεί σύσφιγξη και να τονίσουμε τα άκρα. Η θερμοκρασία που διαχέεται στους ιστούς επιφέρει τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας, προκαλεί σύσφιγξη και αφαιρούνται πόντοι. Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε δύο εβδομάδες. Συνολικά χρειάζονται συνήθως 5 – 6 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3 – 4 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μία απολύτως άνετη, γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία, ενώ μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. LPG (λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας) Η Θεραπεία LPG αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, επιδερμικής χαλάρωσης και τοπικού πάχους. Η φιλοσοφία της θεραπείας στηρίζεται στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανική δράση δύο κυλίνδρων οι οποίοι κινητοποιούν και μηχανοποιούν τον δερματικό ιστό. Αυτή η δερματική διέγερση βοηθάει στον εναρμονισμό του συνδετικού ιστού αυξάνοντας τον την κυκλοφορία τόσο την αιματική όσο και τη λεμφική, εξαλείφοντας έτσι τα μεταβολικά υπολείμματα. Είναι χαλαρωτική και παρέχει μια αίσθηση ευεξίας ενώ δεν απαιτεί καμία ιατρική πράξη ή χρήση χημικών ουσιών. Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας ο πελάτης φοράει ένα ειδικό κορμάκι – LPG bodywear – το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων στο σώμα και προστατεύει την υγειινή του. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει κατά περίπτωση, υπολογίζεται κατά μέσο όρο ότι χρειάζονται 15 – 20 επισκέψεις. Για περισσότερο από 30 χρόνια η θεραπεία έχει αποδείξει επιστημονικά την αποτελεσματικότητά της στην κυτταρίτιδα, την επιδερμική σύσφιγξη και το τοπικό πάχος!! 

 
ΑCCENT YOUR FACE! 
Η θεραπεία Accent είναι αποδεδειγμένα, μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας κολλαγόνου.Η θεραπεία Accent είναι απόλυτα μη επεμβατική, χωρίς χειρουργεία και ενέσεις. Η λειτουργία της συνίσταται στη σύσφιξη του υπάρχοντος κολλαγόνου στο δέρμα ενώ παράλληλα διεγείρει τη διαδικασία σύστασης νέου. Οι βελτιώσεις είναι άμεσα ορατές και συνεχίζονται για τους επόμενους έξι μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας και τη διαδικασία γήρανσης.Η θεραπεία Accent είναι διαθέσιμη μόνο στα ιατρεία πιστοποιημένων ιατρών οι οποίοι ειδικεύονται σε αισθητικές θεραπείες. Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45 λεπτά και ολοκληρώνεται σε 6 εως 9 θεραπείες. Επιπλέον, δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επανέλθετε γρήγορα στη καθημερινές σας ασχολίες.
 Σε αντίθεση με το λέιζερ, το Accent αποδίδει σε όλους τους τύπους και τις αποχρώσεις δέρματος. Ακόμη, διαφοροποιείται σε σχέση με τις ενέσιμες πρακτικές ή τα υλικά γεμίσματος, καθότι επεμβαίνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας, όπως το πρόσωπο και το λαιμό. Το Accent σας βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα. Χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που 
παρουσιάζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται, επίσης, το Accent για να βελτιώσουν τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλία, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση, καθώς είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Accent είναι αποτελεσματικό και σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλοι ανησυχούμε για τις συνέπειες του χρόνου στην εμφάνισή μας. Πολλές φορές φοβόμαστε πως είναι αδύνατο να αποφύγουμε τα σημάδια της γήρανσης ότι και να κάνουμε.
 
Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί αυτή η δυσάρεστη διαδικασία της γήρανσης. Μπορείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα του προσώπου κα του σώματός σας, μέσω μιας νέας θεραπείας, του Accent!
 
 
 ACCENT YOUR BODY!! 
Αν έχετε «ψωμάκια» και θέλετε να χάσετε πόντους στο σώμα σας, τότε η μέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Accent, κάνοντας γλυπτική στην περιοχή του σώματος, είναι άμεσα ορατά και δραστικά: απαλότερο δέρμα, πιο λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα. Η θεραπεία αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματική και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα. Ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος πραγματοποιούνται συνήθως 4-6 εφαρμογές συνολικά, κάθε 10-15 μέρες.