Τηλέφωνo επικοινωνίας 22860 27043

Θεραπείες σώματος

 

LIPOMASSAGE ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ LPG

Έχετε αναρωτηθεί πόσες ώρες την εβδομάδα θα χρειαστεί να ξοδέψετε στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε το σώμα που έχετε ονειρευτεί. Η μοναδική – μη χειρουργική θεραπεία – που καταπολεμά το τοπικό πάχος σε γλουτούς, πόδια, κοιλιά, καθώς και την χαλάρωση ονομάζεται Lipomassage. Με ένα ειδικό μηχάνημα, που διαθέτει δύο computerized κυλινδρικές κεφαλές, γίνεται διαδερμικό μασάζ, αναρρόφηση και οξυγόνωση σε ολόκληρο το σώμα ενεργοποιώντας τους ιστούς σε μεγάλο βάθος δίνοντας έμφαση στις προβληματικές περιοχές. Η θεραπεία του Lipomassage ενεργοποιεί τα λιποκύτταρα, διασπά το συσσωρευμένο λίπος και προκαλεί λιπόλυση στην καρδιά του λιποκυττάρου. Επίσης, συσφίγγει και τονώνει τους μυς και αποκαθιστά τη νευρομυϊκή ισορροπία του σώματος. Την καινοτόμο τεχνολογία εφαρμόζει εξειδικευμένο προσωπικό κάτω από ιατρική επίβλεψη.

 

Τα συστήματα Cellu M6 της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι:
α) το επίμονο λίπος απομακρύνεται
β) το περίγραμμα ανασχηματίζεται
γ) το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται
δ) η κυτταρίτιδα λειαίνεται.

 

Η LPG μόλις κυκλοφόρησε στο Παρίσι τη νέα έκδοση του διάσημου συστήματος Cellu M6 που αποτελεί μια πραγματική τεχνολογική πρόοδο και ονομάζεται Integral..

 

Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερο συντονισμό ως προς τις ρυθμίσεις, που επιλέγει ο χειριστής. Το διασυνδετικό στοιχείο χειριστή-συστήματος αποτελείται πλέον από μία πλατφόρμα τύπου ηλεκτρονικού υπολογιστή με οθόνη αφής. Αυτό προσφέρει μια πολύ σημαντική δυνατότητα για μελλοντικές αναβαθμίσεις του λογισμικού του συστήματος και ιδιαίτερα για περαιτέρω ενσωματώσεις νέων πρωτοκόλλων θεραπείας.